ZANDVOORT - Klik & Tik is een basiscursus voor iedereen die niet of nauwelijks met de computer werkt, maar dat wel graag wil gaan doen. In deze cursus leer je de computer of je tablet gebruiken. De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten en vindt plaats op maandag 9, 16, 23 mei en 13 juni van 10:00 – 12:00 of 13:30- 15:30uur in de Bibliotheek Zandvoort, Louis Davidscarré 1, Zandvoort. Aanmelden kan aan de balie van de Bibliotheek of via mediacoaches@bibliotheekzuidkennemerland.nl

Tijdens deze cursus kun je leren

  • de computer/laptop of je tablet te gebruiken

Hoe lang duurt de cursus?
De cursus duurt vier weken, waarin je elke week twee uur aan de slag gaat. Tijdens deze weken kun je thuis verder oefenen. Je werkt in je eigen tempo. De medewerkers van de Bibliotheek helpen je op weg en bieden hulp tijdens de lessen wanneer dat nodig is. Je krijgt les in kleine groepjes en aan het einde van de cursus is er een feestelijke certificaat-uitreiking.

Zijn er kosten aan verbonden?
De cursus is gratis. Tijdens de cursus kun je gebruikmaken van de computers op de locatie zelf, maar wil je een eigen laptop of tablet meenemen, dan kan dat ook.

Aanmelden
Je kunt je opgeven door te mailen naar: mediacoaches@bibliotheekzuidkennemerland.nl. Of door langs te komen bij de Bibliotheek Zandvoort om je aan te melden.


Maandag 9, 16, 23 mei en 13 juni | 10:00 – 12:00 of 13:30 – 15:30 uur | Gratis | Bibliotheek Zandvoort, Louis Davidscarré 1, 2042 LZ, Zandvoort