ZANDVOORT - Het Zandvoorts Museum mag weer open, hieronder een bericht van het Zandvoorts Museum:

"Wij kijken er naar uit je vanaf 3 juni weer te kunnen ontvangen.

De komende tijd is het nodig om vooraf te reserveren in een tijdslot als je naar het Zandvoorts Museum wil komen. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat je veilig van de tentoonstelling kunt genieten.

We hebben verschillende maatregelen getroffen zodat het voor jou en onze vrijwilligers gezond en veilig verloopt. Kijk op onze website bij maatregelen: www.zandvoortsmuseum.nl

Wat zie je in het museum?
Magic Moments in de Formule 1 Zandvoort
Een overzicht van de Grand Prix van 1948 – 1985 met niet eerder vertoond fotowerk, memorabilia, modelauto’s en de 3d sound experience.

De collectie: de mooiste schilderijen, gebruiksvoorwerpen en klederdracht worden permanent getoond in de diverse stijlkamers.

De fototentoonstelling: Stil in Zandvoort. In de entree van het museum zijn foto’s te zien over het stille Zandvoort, door Corona, door de ogen van 25 fotografen.

Front office VVV Zandvoort
De VVV Front office gaat vanaf 3 juni ook weer open met dezelfde openingstijden. Wil je jouw bezoek van tevoren plannen? Kijk op www.visitzandvoort.nl voor alle informatie over Zandvoort. Daar staan ook de FAQ’s naar aanleiding van de Corona-maatregelen.

Het Zandvoorts museum online voor de thuisblijvers
Wij verheugen ons om weer open te gaan maar ook online gaan we door. Op onze website is een uitgebreid aanbod aan video animaties en een 3d virtuele tour te vinden. Ook voor de kinderen is er aanbod aan kleurtekeningen en een speurtocht van Kees de Muis.
Volg ons ook op onze sociale kanalen voor ons culturele aanbod."