ZANDVOORT - In het Zandvoorts Museum is er gesloopt, getimmerd en geschilderd en dat alles voor de komst van Kees de Muis en zijn vriendinnetje Julia.


Kom genieten van het speelhuisje, doe je schoenen lekker uit en kruip door de tunnel. Laat je verrassen door Kees die jou laat zien hoe ze vroeger gingen vissen in een bomschuit. Kijk naar Julia die voorzichtig de zee in gaat vanuit een miniatuur badkoetsje. Zoek de plaatjes bij elkaar in het speciale Zandvoort memory spel. Maak een mooie kleurtekening of bouw een hoge berg van kaasblokken.

Kees de Muis in Zandvoort
Voor de kindjes van drie tot zes jaar is er een educatieve speel/leer ruimte ingericht. Dit project is bedacht en uitgevoerd door de kunstenaars Sandra Overweg en Henriet van Roosmalen en financieel mogelijk gemaakt door het VSB Fonds, Onderling Hulpbetoon en het Zandvoorts Museumteam.

Kees de Muis blijft fijn op een vaste locatie (de kleine speelzolder) en is verbonden aan het Zandvoorts Museum, zodat er voor de kleintjes jaarrond een plaats is om te spelen en te leren. Kijk voor meer informatie op www.keesdemuis.nl