ZANDVOORT - Speciaal voor baby’s, peuters en kleuters zijn er van 22 januari tot en met 1 februari De Nationale Voorleesdagen. Deze dagen hebben als doel het voorlezen aan kinderen te bevorderen. Kleintjes en hun (groot)ouders zijn van harte welkom bij twee leuke activiteiten in de Bibliotheek Zandvoort (Louis Davidscarré 1). Reserveer voor het voorleesontbijt per persoon een gratis kaartje via www.bibliotheekzuidkennemerland.nl.

Het Nationale Voorleesontbijt voor peuters
De Nationale Voorleesdagen starten altijd met het Nationale Voorleesontbijt. Kom lekker ontbijten in de bieb en luister naar een leuk verhaal! Burgemeester David Moolenburg leest voor uit het Prentenboek van het Jaar 2020, Moppereend, geschreven door Joyce Dunbar en geïllustreerd door Petr Horáček. Zin in zo’n verhaal met een ontbijtje? Je bent van harte welkom! Meld je snel aan en vergeet niet je biebkaart mee te nemen, dan kun je na het ontbijt gelijk een flinke stapel boeken mee naar huis nemen.
Woensdag 22 januari | 09:15 - 10:15 uur | Gratis; reserveren noodzakelijk
de Bibliotheek Zandvoort (Louis Davidscarré 1) | Voor peuters en hun (groot)ouders

Broodje Bieb
Kom je tijdens de Nationale Voorleesdagen naar Broodje Bieb? We lezen voor uit het prachtige prentenboek Moppereend. Kom gezellig met je kind luisteren naar dit leuke verhaal en eet ondertussen een lekker broodje met een stukje fruit. Je kunt om 15:00 uur gewoon binnenlopen.
Woensdag 22 januari | 12:30 - 13:00 uur | Gratis
de Bibliotheek Zandvoort (Louis Davidscarré 1) | Voor kinderen van 4 t/m 6 jaar

Lid worden
Alle kinderen van 0 tot 6 jaar kunnen tijdens De Nationale Voorleesdagen gratis lid worden van de Bibliotheek. Ze krijgen het knuffeleendje Moppereend cadeau. Ook zijn er geen inschrijfkosten.

Kijk voor uitgebreide informatie en reserveren op www.bibliotheekzuidkennemerland.nl