ZANDVOORT - Faith Landman (23) uit Zandvoort, voormalig Miss Beauty of The Netherlands 2017, werd uitgekozen voor de Koreaanse TV-show ''Do you know Hangul''. Twee weken lang verbleef de Nederlandse Miss als een ''filmster'' in Zuid-Korea, achtervolgd door media en Koreaanse fans tijdens de opnames.


Faith Landman won in 2017 de landelijke titel van Miss Beauty of The Netherlands. Hierdoor mocht zij Nederland vertegenwoordigen bij de internationale Miss verkiezing ''Miss Earth'' en behaalde daar de top 8 waar meer dan 77 landen aan meededen.

De insteek van de reality show, was om voormalige missen van over de hele wereld kennis te maken met de Koreaanse cultuur. In Azië zijn miss-verkiezingen heel populair.Zzo werd ook onze Nederlandse Faith Landman, als favoriet uitgekozen. Zij kreeg daar elke dag Koreaanse les en mocht elke dag weer opnieuw van het Koreaanse keuken proeven. Naast het genieten van het cultuur kregen ze ook opdrachten. Eén daarvan was een zo Koreaans mogelijk uitziende outfit scoren op de vlooienmarkt.
Momenteel wordt het uitgezonden op een bekende televisie zender in Korea.

Ook heeft zij een persconferentie gehad, waarbij ze dezelfde dag de headline van de grootste krant heeft behaald. De Nederlandse is daar super trots op. ''Dit was zo onwerkelijk maar gaf een enorme kick'' aldus Faith Landman.

Na alle drukte is de Nederlandse Miss weer terug in Nederland. Een vervolg voor een tweede seizoen zit er zeker in als het aan het productieteam ligt. Onze bekende miss zal dan weer terug vliegen voor de nieuwe opnames.