ZANDVOORT - Oefentherapie Zandvoort verhuist na drie jaar vanuit de Passage naar een nieuwe vestiging; het voormalige VVV-kantoor aan de Bakkerstraat 2B. Naast de nieuwe luxueuze locatie wordt ook een bijpassende naam geïntroduceerd: Health Center Zandvoort.

Heb je pijnklachten of zit je mentaal of fysiek niet lekker in je vel en wil je er nu echt iets aan doen? Dan kun je vanaf deze week terecht bij Health Center Zandvoort aan de Bakkerstraat 2B, waar voorheen het VVV-kantoor zat.

De praktijk is zeven dagen per week geopend en ademt een welkome en rustgevende sfeer. Er is altijd wel iemand van het vierkoppige team aanwezig. Gezamenlijk bieden zij een exclusief totaalconcept aan dat uw welzijn kan bevorderen op het gebied van body, mind & soul.

Eigenaresse Daniëlle Westra-Esser werkt al 20 jaar als oefentherapeut Mensendieck, bedrijfsoefentherapeut, bekkentherapeut, slaapoefentherapeut, sportmasseur en trainer en wil ‘de mentale en fysieke gezondheid van de mensen om haar heen zoveel mogelijk verbeteren’. Want welzijn begint bij je goed voelen.

Of het nou gaat om spanningen, burn-out, stress-, nek-, schouder-, rug-, knie-, overgangs- of zwangerschapsklachten zoals bekken- en bekkenbodemklachten. Of bijvoorbeeld hoofdpijn, slaapproblemen, fibromyalgie, cervicale dystonie, artrose, osteoporose, scoliose of hnp. “Bij ons kunt u terecht voor passende hulp”, aldus Daniëlle.

Om een beroep te doen op de professionele hulp van Daniëlle Westra-Esser en haar team kunt u gewoon mailen of een appje sturen. Na de intake zal dan duidelijk worden wie van de teamleden u verder kan helpen.

Zo wordt o.a. de personal training gegeven door Ray Esser. Zijn specialiteit is high intensity training waarbij hij gebruik maakt van zijn jarenlange ervaring in kickboksen en MMA. H.I.T. wordt gebruikt om in een korte tijd gewicht te verliezen en spiermassa aan te maken. Hij geeft ook 1 op 1 lessen boksen en kickboksen.

Pina Lazara zorgt al 23 jaar voor mensen hun mentale en fysieke welzijn. Zij is een geboren spirtual healer wiers roots op en top Zandvoorts is. Mocht je geïnteresseerd zijn in haar bijzondere heilzame gaven klik dan op http://viapina.blogspot.com voor meer informatie over haar werkwijze en boek: Liefde is de Essentie van de Zielen Cocon, dat nu te koop is bij de Bruna in Zandvoort.

Zoekt u vooral algehele gemoedsrust en ontspanning dan kunt u terecht bij Karin van Zeeland, gediplomeerd Hatha Yoga docente en allround massagetherapeute sinds 1984. Haar werkwijze is holistisch, waarbij het zelfhelend vermogen van het lichaam centraal staat. Bij Hatha yoga worden lichaam en geest in balans gebracht. De lessen zijn rustig, met aandacht voor heel je zijn, niet prestatie gericht en voor iedereen toegankelijk. Tijdens de yogalessen is er aandacht voor meditatie, ademhalingsoefeningen, mindfulness en visualisaties. Er zijn zowel groepslessen als individuele sessies te boeken.

Ook voor zwangerschapscursussen en training tijdens en na de zwangerschap kun je bij het Health Center terecht. Binnenkort komen daar nog een aparte groepsles voor fibromyalgie patiënten en groepslessen Fitbody bij.

Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar: info@oefentherapiezandvoort.nl