ZANDVOORT - IDK How To Be Fun (I Don't Know How To Be Fun) is een Engelstalig pop-rock nummer van de Zandvoortse singer-songwriter Wendy Moore. De single gaat over het niet naar je zin hebben op een feestje of in een groep waarbij je geen aansluiting vind.


Wendy was vroeger introvert en ze werd snel ongemakkelijk op feestjes en in clubs. Ze kroop dan liever in een hoekje en wachtte vaak op een afstand van de dansvloer tot het feestje was afgelopen. Vanuit deze ervaring isIDK How To Be Fun ontstaan. Uiteindelijk heeft ze wel de juiste mensen gevonden, komt ze op plekken waar haar favoriete muziek wel gedraaid word en kan ze helemaal zichzelf zijn. In deze nieuwe single wil Wendy laten zien aan iedereen dat het okay is als je je zo voelt. Met 'introvert zijn' is niks mis. "Iedereen heeft hier wel eens last van denk ik." aldus Wendy.

Het nummer is geschreven door Wendy zelf en is geproduceerd door haar vaste producer Stijn van Rijsbergen. Wendy speelt zelf de gitaren in de track. IDK How To Be Fun is de tweede single bij haar label ZIP RECORDS. De videoclip van IDK How To Be Fun is vanaf heden te zien op haar YouTube kanaal.

Afgelopen weekend kreeg Wendy haar single overhandigd uit handen van Alain Clark. Geheel rechts op de foto de Haarlemse producer Stijn van Rijsbergen.