ZANDVOORT - De Zandvoort Light Walk, het nieuwe wandelevenement van sportorganisator Le Champion, heeft na een maand al meer dan 2.800 inschrijvingen. De interesse in het evenement is groot. Op zaterdag 22 februari kunnen er 5.000 wandelaars aan de start staan, de inschrijving gaat dus hard. Deze unieke wandelbeleving vol spectaculaire lichtkunstwerken- en acts brengt wandelaars door het centrum, de duinen, over het strand en langs highlights van Zandvoort. Kijk voor meer informatie op www.zandvoortlightwalk.nl.


Wandelaars kunnen tijdens de Zandvoort Light Walk kiezen voor een afstand van 18 of 14 km. Daarnaast is er ook de Family Walk van 6 km voor het hele gezin. De verschillende afstanden gaan langs tal van indrukwekkende en adembenemende lichtkunstwerken die van Zandvoort één groot lichtjeswalhalla maken. De finish is in het sfeervolle centrum van Zandvoort waar met elkaar, onder het genot van een drankje, nagepraat kan worden over deze eerste editie.

Inschrijven
De inschrijving voor de Zandvoort Light Walk is open t/m maandag 10 februari of sluit eerder als de deelnemerslimiet is bereikt. Wandelaars kunnen zich inschrijven via www.zandvoortlightwalk.nl.