ZANDVOORT - Op zondag 24 oktober werd het Team Poker Kampioenschap van Zandvoort georganiseerd bij Amsterdam Beach Hotel. Vanaf 14.30 uur stroomde de zaal, die met professionele pokertafels omgetoverd was tot ware pokerroom, langzaam vol. Nadat alle teams zich hadden aangemeld en van een drankje waren voorzien kon om 15.00 uur de toernooiklok gestart worden!

In totaal speelden er 17 teams uit Zandvoort en omgeving mee tijdens deze voorronde van het Nederlands Team Kampioenschap Poker. Er werd tijdens dit pokertoernooi niet om geld gespeeld, maar puur om de eer en de gezelligheid van het spel. Er hing een gezellige sfeer en de mensen spraken gedurende het toernooi over hun tactiek en sterkste pokerverhalen.

Na ongeveer 6 uur kaarten was het team Nuts & Chill die met de bokaal naar huis ging en zich een jaar lang het Team Pokerkampioen van Zandvoort mag noemen. Daarnaast heeft het team zich gekwalificeerd voor de halve finale van het NTKP halverwege juni 2020. Op plek twee eindigde CheckRaisers. Zij kwalificeerde zich ook voor halve finales in juni. De gehele uitslag van het pokerkampioenschap van Zandvoort is hier te vinden.

https://www.onkpoker.nl/ntkp/2019-2020/team-pokerkampioenschap-van-zandvoort

De top 3 van Zandvoort
1) Nuts & Chill
2) CheckRaisers
3) The Coinflip Winners – Zuid-Holland