ZANDVOORT - De Opening van de tentoonstelling van 13 maart 2020 gaat niet door. Het Zandvoorts Museum sluit tot nader order.


In een persverklaring laat het museum weten:

Magic Moments in de Formule 1 in Zandvoort

Vanaf het begin van de bekendmaking over de terugkeer van de Formule 1 races naar Zandvoort hebben we gezegd, 2020 gaat een legendarisch jaar worden.

En dat is het….

Alles staat klaar voor de opening van morgen. De ontwikkeling van de racesport vanaf 1948 t/m 1985. Er is zoveel moois te zien: uniek historisch fotomateriaal, memorabilia, modelauto’s van verzamelaars.

De F1 3D Sound Experience laat hoogtepunten zien van de rijke geschiedenis van Formule 1 in Zandvoort. Volg de Grand Prix races op een scherm van 6 bij 4 meter met 3D geluid en hoor de auto’s om je heen denderen.

Er is ontzettend hard gewerkt door het museumteam, de deelnemers en verzamelaars uit de Racesport maar, helaas. We moeten het museum sluiten. We volgen de landelijke richtlijnen die zeggen dat musea moeten sluiten vanwege de ontwikkelingen rondom het Corona virus.

We houden iedereen op de hoogte van de ontwikkelingen via mail, facebook en de website van het Zandvoorts Museum en hopen u snel weer te zien.