Wil je afvallen, strakker worden, beter in je vel zitten? Wil je samen met een personal trainer werken aan je conditie, spierkracht en uithoudingsvermogen? Wil je individueel begeleid worden zodat je je persoonlijke doelen kan bereiken? Dan is de Personal Training/Gezondheidspreventiecursus van Health Center Zandvoort iets voor jou!


Wij zijn in 2018 in Zandvoort gestart met Boxing Bootcamp. Als oefentherapeute Mensendieck (Daniëlle) en Personal trainer (Ray) kunnen wij je begeleiden op jouw weg naar gezondheid en conditie. Op een verantwoorde manier, maar zeker niet voor watjes. Wij zullen tot het uiterste gaan om er alles uit te halen wat er in zit. Samen werken we aan jouw vitaliteit en levenskracht. Het hele jaar door, kom op en doe mee.

De trainingen zijn individueel of in duo’s. Met intensieve professionele begeleiding door Ray en/of Daniëlle. Er wordt met en zonder materiaal gewerkt aan conditie, spierkracht en uithoudingsvermogen. Maak je borst maar nat, want je wordt niet gespaard...

Kosten: € 60 per maand

www.healthcenterzandvoort.nl