ZANDVOORT - Alle peuters verzamelen: de Peuterbieb komt tweemaal in december naar de Bibliotheek Zandvoort. Wat is er fijner dan samen met je (klein)kind te komen luisteren naar een verhaal. Op vrijdag 13 en 20 december zijn de peuters en hun (groot)ouders of oppas welkom in de Bibliotheek Zandvoort (Louis Davidscarré 1) om te komen luisteren, spelen en dansen. De toegang is gratis. We beginnen steeds om half elf.

Tijdens de Peuterbieb gaan we er echt een feestje van maken. En jij bent een van de gasten! Er wordt een prachtig verhaal voorgelezen en daar hoort natuurlijk een kleine verrassing bij. Een spelletje bijvoorbeeld, of misschien mag jij wel meehelpen tijdens het verhaaltje.

Tijdens de Peuterbieb wordt spelenderwijs aandacht besteed aan het taalgevoel en de woordenschat van kinderen door samen te lezen en ontdekken met leeftijdsgenootjes. De verhalen prikkelen de fantasie en deze gebruiken we ook als we muziek gaan maken en samen spelen of dansen. Voor ouders en oppassen is de Peuterbieb ook gezellig en leerzaam, zij krijgen leestips en delen ervaringen met elkaar.

Vrijdag 13 en 20 december | 10:30 – 11:15 uur | Gratis
de Bibliotheek Zandvoort, Louis Davidscarré 1 | Peuters en hun (groot)ouders of oppassen

Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekzuidkennemerland.nl