AMSTERDAM - Wendy Moore Tekenende 1 dag voor Koningsdag een platenlabelcontract Met Zip Records voor het uitgeven van 3 van haar nieuwste nog geheime singles in 2022. In de Covid tijd ruim 2 jaar, heeft Wendy Moore, singer-songwriter uit Zandvoort Noord Holland, niet kunnen optreden. Daardoor is ze net als vele andere muzikanten zich gaan focussen op het schrijven van nieuwe liedjes.

In deze periode heeft Wendy een hele reeks van nummers gemaakt, waarvan een aantal door haar manager zijn gepresenteerd aan de grote platenmaatschappijen en record labels. Waaronder Warner Music, Universal en de ook Zip Records. Allen waren zeer blij verrast door de originele Engelstalige popsongs die waren geproduceerd door Wendy samen met de Haarlemse talentvolle producer Stijn van Rijsbergen.

"Hoe kan het dat we jou nog niet kennen? vroegen ze. Nou dat is logisch als alles dicht is en ik heb in die jaren ook geen nieuwe nummers meer op internet gepost. Dan denken velen dat je bent gestopt en andere weten niet eens van mijn bestaan ha ha.." Aldus de zeer blije Wendy.

Met deze enorme boost in haar carrière als Pop artiest zal ze de aankomende maanden al op de grote Poppodia te zien zijn. Waaronder ook in Zandvoort Pride At The Beach 1 Augustus en 29 Juni in Haarlem bij Stiels Muziek Café. Zip Records is zeer bekend geeft onder meer muziek uit van Harry He van Golden Earing, JP Meijer en Alain Clark uit. De Maatschappij is opgericht door de Amerikaan Arther Herman 1997 te San Francisco. Ze hebben tegenwoordig een kantoor in Amsterdam waarmee ze vele bekende artiesten begeleiden.