Stralende ogen, blozende wangen en een prachtige ronde buik. Je kunt wel zeggen dat je zwangerschap een van de méést bijzondere periodes is in je leven. Het is ten slotte niet elke dag dat er een mini-mens in je groeit. Dit wil je natuurlijk voor eeuwig vastleggen, voor jezelf en later voor je kinderen en misschien wel kleinkinderen. We can help! Naast bruiloften, families en bedrijven leggen we ook zwangerschappen vast!


Zwangerschapsshoots doen we vaak in de studio, maar we zoeken ook graag de leukste spots met je op. Denk aan het strand, de duinen of een andere toffe plek. You choose! Tijdens de shoot kun je ervoor kiezen om alleen op de foto te gaan, of dat partner en toekomstige grote zus/broer ook voor de lens verschijnen. Ook krijg je de keuze uit een aantal zwangerschapsjurken, maar je mag altijd je eigen setjes kleding meenemen! Alles is mogelijk.

Na de shoot ontvangen jullie een pakketje met daarin de link naar een online album en een klein fotoboekje. Hoe leuk is het om straks die foto’s te kunnen showen aan jullie kindje? En als de kleine er is, dan doen we natuurlijk ook een newbornshoot. Dan is de herinnering compleet!

Meer weten over een zwangerschapsshoot bij ons? Volg dan ons nieuwste Instagram account: @FZ.Prettypregnant. Benieuwd naar de andere shoots? Check dan ons hoofdaccount: @Fotostudiozandvoort op Instagram. Even kletsen in deze saaie Covid periode? Bellen mag natuurlijk ook: +31(0) 650833507


XOXO

De meiden van Fotostudio Zandvoort