ZANDVOORT- Wijksteunpunt De Blauwe Tram organiseert, in samenwerking met de Bibliotheek Zuid Kennemerland, elke twee maanden een Poëzie lezing. De eerste bijeenkomst is gratis op donderdag 16 november van 14.00 tot 15.30 uur in de bovenzaal van De Blauwe Tram. Indien u slecht ter been bent kunt u uiteraard met de lift.

U kent vast wel de Martinus Nijhoffstraat maar wist u dat hij prachtige poëzie geschreven heeft? Kom langs en maak kennis met zijn werk! Theo Chin Sue leest deze middag samen met u twee gedichten van Martinus Nijhoff en bespreekt de diepere betekenis erachter. Deze poëzie middag is voor de beginnende én de ervaren lezer. Tijdens de bijeenkomst krijgt u de gedichten die gelezen en besproken worden op papier.

Aanmelden vooraf is prettig maar niet noodzakelijk. Deze eerste bijeenkomst is gratis. Daarna is er elke twee maanden een lezing; de kosten hiervoor zijn € 2,- inclusief koffie/thee. Meer informatie kunt u krijgen bij de balie van De Blauwe Tram en/of via Hans Ruurda: H.Ruurda@pluspuntzandvoort.nl