ZANDVOORT - Michel Schniedewind, zelf spastisch en afhankelijk van een elektrische rolstoel, heeft onlangs een dating website opgezet speciaal voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Uit ervaring weet hij dat het niet makkelijk is om in contact te komen met leuke mensen als je iets mankeert. Op gewone dating sites laten mensen je vaak links liggen. Er bestaan wel enkele speciale dating sites maar deze staan vol met nepprofielen of de abonnementen zijn te duur.

Michel speelde al jaren met het idee om zelf iets op te starten. Hij voelde zich gefrustreerd door de herhaaldelijke tegenslagen op dating gebied. Hij wil andere mensen in vergelijkbare situaties deze ervaringen besparen, daarom heeft hij nu samen met zijn zwemmaatje Marloes de Heer een dating website opgezet, waar alle profielen grondig worden gescreend. Marloes is webdesigner van beroep en samen vormen ze een goed team!

Op de website kunnen mensen naar hartenlust met elkaar communiceren op een eerlijke, veilige en betaalbare manier. De site is ook bedoeld voor mensen die alleen maar koffie willen drinken of een een dagie uit willen. Liefde en aandacht heb je immers in vele vormen. Het streven is om zoveel mogelijk mensen te helpen.

De website is sinds twee weken online en de eerste leden zijn inmiddels actief. Voor meer informatie zie https://dating-voor-gehandicapten.nl of https://www.facebook.com/datingvoorgehandicapten