ZANDVOORT - Het Mamacafé is dé ontmoetingsplek voor (aanstaande) moeders en vaders van jonge kinderen, waarbij ook de baby’s en peuters van harte welkom zijn. Speelgoedvijver De Lachende Kikker komt woensdag 10 april van 10:00 – 11:30 uur bij het Mamacafé in de Bibliotheek Zandvoort (Louis Davidscarré 1). Loop gezellig binnen, de toegang is gratis.

Mamacafé

Tijdens de maandelijkse Mamacafés wordt er, onder het genot van een kop koffie, met elkaar gesproken over de kinderen, hoe ze groter groeien, over de peuterpuberteit, over de Jeugdgezondheidszorg, over de combinatie kinderen en werk, over leuke kinderboeken en over handige tips bij het opvoeden. Incidenteel wordt er een thema ‘in het zonnetje’ gezet.

Speelgoedvijver De Lachende Kikker

Het is heel belangrijk dat kinderen onbezorgd kunnen spelen. Daarom zijn er op verschillende momenten uitgiftes van gratis speelgoed. Iedereen die een kleine beurs heeft, kan hiervan gebruikmaken en op woensdag 10 april langskomen. Dit Mamacafé is in samenwerking met de Stichting Speelgoedvijver de Lachende Kikker en het consultatiebureau Zandvoort.

Voor meer informatie: www.speelgoedvijver.nl

Woensdag 10 april | 10:00 – 11:30 uur | Gratis
de Bibliotheek Zandvoort, Louis Davidscarré 1 in Zandvoort