ZANDVOORT - Afgelopen zaterdag heeft The Dance Academy met veel succes hun eindfeest gegeven om dit dansseizoen af te sluiten. Het grasveld voor de dansschool aan de Kamerlingh Onnesstraat te Zandvoort werd gebruikt om alle kids aan het werk te zetten, want 'Friends van Circus Rigolo' kwam namelijk langs met o.a. een koord om op te dansen, kleine en grote diabolo's, schoteltjes met stokjes, een grote bal om op te lopen, hoepels en meer.


Daarnaast stond er een luchtkussen en konden alle kinderen een heerlijk patatje met wat lekkers halen bij de foodtruck van Giomara, die speciaal voor deze dag een foodtruck op het veld had geparkeerd.

Daarnaast hadden Arliene en Mischa, eigenaresses van The Academy en The Dance Academy, gekozen voor een goed doel dit jaar; de Zomerboxen van Buurtgezinnen Zandvoort. Deze Zomerboxen, gevuld met o.a. water- en strandspeelgoed, boekjes, knutselspullen en zonnebrand, worden uitgedeeld aan gezinnen in Zandvoort die het (financieel) moeilijk hebben. Arliene en Mischa hadden iedereen opgeroepen om deze dag allerlei spullen in te leveren. Esther Groenheide van Buurtgezinnen Zandvoort was aanwezig om alles is ontvangst te nemen.

Dat er massaal gehoor werd gegeven aan de oproep van deze meiden bleek wel uit de dozen en tassen die aan het einde van de dag uitpuilden met allerlei spullen, waardoor heel veel Zandvoortse kinderen een hele leuke vakantie tegemoet gaan.