ZANDVOORT NIEUW-NOORD - Op zaterdag 1 juni is het weer tijd voor het jaarlijkse Buurtfeest Zandvoort Nieuw-Noord. Na het grote succes van vorig jaar, biedt het buurtfeest dit jaar nog meer activiteiten en entertainment voor jong en oud.

Het evenement biedt een gevarieerd programma met een live podium waar diverse artiesten zullen optreden, waaronder Roy Donders, Mike Daane, Jeremi van den Berg, DJ Mic, DJ Feestmeneer en Maral en Daar. Bezoekers kunnen genieten van heerlijke hapjes en drankjes terwijl ze van de muziek genieten.

Voor kinderen en jongeren is er een speciaal plein ingericht. Bas Balloon zal aanwezig zijn om ballonfiguren te maken, en er is een spannend Panna Knock-out toernooi waarbij tickets te winnen zijn voor het NK Panna Knock-out. Bovendien zijn er gratis popcorn en suikerspin verkrijgbaar.

De verbindingsmarkt biedt een platform voor diverse organisaties om in contact te komen met de buurtbewoners. Dit jaar is er ook een Line Dance workshop, georganiseerd door Pluspunt, en onze Oekraïense buren dragen bij met een kookworkshop en een tafeltennistoernooi. Ze staan klaar om met iedereen in gesprek te gaan tijdens de open dag.

Sportservice Zandvoort komt met Archery Attack, een activiteit die geschikt is voor zowel jong als oud. Daarnaast wordt er een openlucht bingo georganiseerd met mooie prijzen, waaronder een boodschappenpakket, kaartjes voor het circuit , familiepakketten met leuke uitjes en twee kaartjes voor het Muziekfeest van het Jaar van AVROTROS.

Voor de ouderen is er in de ochtend een koffieconcert met gratis koffie en lekkernijen, verzorgd door de jongeren uit de buurt. Tijdens dit concert zijn er optredens van Adam Spoor, Lynn Mea en Jorge Martinez.

Burgemeester David Moolenburgh zal het buurtfeest officieel openen met een spectaculair optreden van een brassband om 10:30 uur.

Het buurtfeest biedt tal van activiteiten om de buurt en de verschillende organisaties met elkaar te verbinden. Voor het volledige programma en meer informatie kunt u terecht op www.zandvoortinside.nl/buurtfeest.

Ook ZFM Zandvoort Zal een live uitzending verzorgen van 10:00 tot 17:00 uur van uit pluspunt Zandvoort.

Mis het niet en kom gezellig langs!