HAARLEM - In opdracht van de Bibliotheek Zuid Kennemerland heeft podcastmaker Eddy Boom thema-afleveringen gemaakt onder de naam Helden & Hordes Life. In vijf podcasts gaat Boom in gesprek met experts over weerbaarheid in crisistijd. In de eerste podcast, ‘Het mentale lichaam’, spreekt hij Albert Sonnevelt, stress- en burn-outdeskundige. Sinds donderdag 14 januari kun je gratis naar deze podcast luisteren.

Corona, klimaatverandering en fake news. Ze veranderen ons leven. Veranderingen die niet alleen een wissel trekken op onze gezondheid, maar ook op onze gedachten en gevoelens. Hoe zorg je dat je in crisistijd niet kwetsbaarder wordt maar weerbaarder? In de podcastserie Helden & Hordes Life delen experts niet alleen hun kennis, maar geven ook (boeken)tips, zodat jij ook aan de slag kunt met jouw eigen weerbaarheid. Zo kun je in tijden van crisis niet alleen fysiek, maar ook mentaal, emotioneel en spiritueel groeien. Want crisis is niet voor niets het Chinese woord voor 'kans'!

Albert Sonnevelt over geluk
Is eenzaamheid schadelijk voor onze gezondheid of is het juist goed om meer tijd alleen door te brengen? Wat is huidhonger en hoe kunnen we die honger nog stillen in 'het nieuwe normaal'? Moeten we meer videobellen met vrienden of is dat toch niet hetzelfde als elkaar werkelijk zien? Hangt geluk af van je omstandigheden? Ontdek samen met Albert Sonnevelt hoe je met woorden kunt verbinden en last but not least... welke vraag je jezelf altijd kunt stellen voor een beter leven.

Over Helden & Hordes
Helden & Hordes is de podcast waarbij Eddy Boom met bijzonder gemotiveerde mensen in gesprek gaat. Mensen die ergens voor durven te staan, ook als dat inhoudt dat ze daar alleen voor staan. Eddy Boom is expert op het vlak van storytelling, businesscoach, oprichter van positioneringsbureau Dr. Woe en host van de Helden & Hordes-podcast.

Per donderdag 14 januari | Gratis | Via Spotify, Applepodcasts of bekijk de video via YouTube

Meer informatie: www.bibliotheekzuidkennemerland.nl/activiteiten/podcast-helden-en-hordes