ZANDVOORT - Doe mee met Wapen van Zandvoort's grote online Konings Proost!Koningsdag is anders dan andere jaren, maar de koning is wél jarig! Daarom vragen we jullie om mee te doen aan onze online KONINGSPROOST 27 april om 15.00 uur.....

De eerste 275 deelnemers (max. twee per huishouden en NIX onder de 18) krijgen een gratis Wapen van Zandvoort koningsproost-shot thuisgebracht .(alleen in Zandvoort!) mail hiervoor tot uiterlijk 24 april 2020 naar info@wapenvanzandvoort.nl en meld je aan.De KONINGSPROOST , hoe gaan jullie dat doen....?

Geheel gekleed in het oranje vanaf jullie eigen huis, tuin of balkon, met een drankje in de hand ga je om 15.00 uur live, ingecheckt bij het Wapen van Zandvoort (instructies volgen) in de titel van je live filmpje tag je als het je lukt dit evenement. (zet de setting dus van te voren klaar...) en live proosten wij dan op de koning.... Leve de koning....HOEZEE HOEZEE HOEZEE......lang zal ie leven lang zal ie leven.....daar moet op gedronken worden hi ha ho....vul het maar in.... dan klik je op video bewaren en plaatsen. Dan staat onze facebook hopelijk vol met felicitaties voor onze koning!

~Wapen van Zandvoort ~