ZANDVOORT - Maandag 7 december hebben we de sleutel ontvangen van ons nieuwe pand in het Station, een van de mooiste locaties van Zandvoort. In de oude taxicentrale op het Stationsplein kun je nu terecht voor alles wat met wijn te maken heeft. Na een week flink zwoegen met veel hulp van vrienden en familie zijn afgelopen vrijdag de deuren van de Wijn aan Zee wijnwinkel geopend.


In december ben ik dagelijks geopend vanaf 12.30 uur. Ik hoop je gauw te verwelkomen!
Er is voldoende plek om te laden en lossen en de trein/bus stopt voor de deur. Ideaal!
Kom langs of bel voor advies 06-25425318.

Toch liever online? Kijk dan op www.wijnaanzee.net en bestel de mooiste Kerstwijnen online. In Zandvoort wordt ook nog eens gratis bezorgd, buiten Zandvoort betaal je € 7,95 verzendkosten.


UPDATE 15-12:

Wijn aan Zee voorlopig nog geopend

De Wijn aan Zee wijnwinkel blijft volgens de laatste berichten uit Den Haag, vooralsnog geopend. Uiteraard blijf ik de richtlijnen van het RIVM volgen en zorg ik ervoor dat er niet meer mensen in de winkel zijn dan toegestaan. Kom daarom bij voorkeur alleen, draag aub een mondkapje en bewaar voldoende afstand. Om drukte te voorkomen is het verstandig om een afspraak te maken zodat ik alle tijd heb om je goed te adviseren.

Online, telefonisch of via whatsapp bestellen kan natuurlijk altijd. Mail of app je Kerstmenu en ik adviseer je wat je erbij kunt schenken. Ik heb ook mooie Kerstboxen samengesteld met daarin een bubbel, een witte-, een rode- en een dessertwijn zodat je thuis optimaal kunt genieten van een intieme Kerst.

Thuis bezorgen of afhalen
Bestellingen worden thuis bezorgd. In Zandvoort wordt gratis bezorgd. Buiten Zandvoort worden bestellingen boven €100 gratis geleverd. Blijf je daaronder, dan betaal je slechts een bijdrage in de bezorgkosten van € 6,95. Je kunt je bestelling ook op komen halen in de nieuwe winkel op het Stationsplein.

Ik wens je ondanks alle beperkingen fijne feestdagen en een gezond en hoopvol nieuwjaar.