ZANDVOORT - "Na jarenlang als docent, afdelingsleider, leerlingbegeleider en directeur in het voortgezet onderwijs gewerkt te hebben ben ik in 2012 begonnen met mijn huiswerkinstituut. Ik heb er geen enkel moment spijt van gehad dat ik deze stap heb gezet. Ik mag me dagelijks bezighouden met de leukste, boeiendste aspecten van het leraren vak.

Het beroep van leraar is prachtig; mensen mogen helpen bij het verkrijgen van kennis, maar ook vooral inzicht, is voor mij een van de mooiste dingen die er zijn. Welk beroep is in essentie positiever?

Ik weet als de beste hoe weerbarstig het schoolsysteem kan zijn. Ons schoolsysteem is toch vooral gebaseerd op het principe van - one size, fits all - maar maatwerk past altijd beter en maatwerk is wat ik wil leveren en lever. Veel kinderen hebben baat bij begeleiding in de overgangsperiode van de basis naar de middelbare school, maar ook als leerlingen al een tijdje bezig zijn kan ik ze ondersteunen. Het is een uitdaging voor me om ze hun, lang niet altijd effectieve aanpak te laten veranderen en ervoor te zorgen dat ze de volgende stappen met meer vertrouwen en plezier zetten.

Iedereen kan bij me terecht voor huiswerkbegeleiding en bijles; van groep 6-er tot HBO-er, van kind tot volwassene.
Zo help ik jongeren die aanhikken tegen die lappen tekst geschiedenis of die lastige wiskunde sommen. Maar ook help ik volwassenen met het op de rails krijgen van de cursus die zij in het kader van hun beroep volgen.

"Alles gaat goed maar ik krijg die verdomde spiergroepen niet in mijn kop - hoe pak ik dit nou aan?"
"Hoe moet ik die Duitse woorden nu uitspreken?" of "Over een paar weken beginnen mijn toetsen. Hoe kan ik dat goed plannen?"
Al die vragen en al die wegen die tot goede antwoorden leiden; Het geeft zoveel voldoening om een wegwijzer te mogen zijn en mensen (iets) wijzer te mogen maken."

voor meer informatie:

06-81493719

weerwatwijzer@gmail.com

www.weerwatwijzer.com