ZANDVOORT – De Zandvoort Business Ladies organiseert in samenwerking met Twin Engine het zakenevent Blitz-Pitchen. Op donderdagavond 8 juni vanaf 19.30 uur start het event bij Rabbel, speciaal gericht op Zandvoortse vrouwelijke ondernemers, zzp’ers, freelancers en vrouwen die ondernemer willen worden. Het Blitz-Pitch event staat in het teken van pitchen en speeddaten.

Blitz-pitchen? Dat is het geven van een perfecte pitch tijdens speeddaten met de Zandvoort Business Ladies. Pitchen en speeddaten kunnen een krachtige combinatie zijn bij het leggen van nieuwe zakelijke contacten. Door effectief te pitchen tijdens een zakelijke speeddate kun je snel en duidelijk uitleggen wie je bent, wat je doet en waar je naar op zoek bent. In korte tijd kun je veel waardevolle contacten leggen. Wie wil dat nu niet?

Twin Engine
De workshop Pitchen wordt gegeven door de Zandvoortse Mirjam van Ewijk, werkzaam met haar tweelingzus Helga bij Twin Engine Event Styling. Door creatieve styling geven zij voor ieder evenement en werklocatie een originele boost. Mirjam woont sinds 2007 in Zandvoort, is sinds kort lid van de Zandvoort Business Ladies en wil graag iets betekenen voor de vrouwelijke ondernemers van Zandvoort.

Vergroot kans op succes
“Pitchen is belangrijk voor ondernemers omdat het hen in staat stelt kapitaal aan te trekken, klanten te werven, partnerschappen op te bouwen, zich te onderscheiden van de concurrentie en hun communicatievaardigheden te verbeteren. Een overtuigende pitch vergroot de kans op succes voor het bedrijf. Het gaat er niet om wie je bent maar wie je kent.”

Prijs voor beste pitcher van de avond
Na de workshop wordt de theorie gelijk in de praktijk gebracht tijdens het speeddaten. Alle kandidaten krijgen 1 minuut de tijd om de pitch zo goed mogelijk uit te voeren. Om het extra spannend te maken, mag iedereen stemmen op de beste pitch. Degene die wint, neemt een prijs mee naar huis.

Zandvoorts zangtalent
In de pauze treden de Zandvoortse zanger en zangeres Mauro Fryters en Sophie Minnebo op, niet onbekend in Zandvoort. Zij hebben al vaker opgetreden bij Zandvoortse festivals.

Fotohoek
Na afloop van het speeddaten is er genoeg tijd om te netwerken en om warme leads te genereren. Verder is er gedurende de avond een mooi gestylde fotohoek waar je als ondernemer fantastische foto’s kunt maken. “Deze betoverende hoek is speciaal ontworpen om jouw foto’s naar een hoger niveau te tillen en een onvergetelijke indruk achter te laten. Een ideale manier om je bedrijf social proof te maken,” vertelt Mirjam enthousiast.

Rabbel
Gastheer- en vrouw van deze avond zijn Marcel en Marielle van Rabbel, gevestigd in het Louis Davids Caree. De lunchroom is al tijden de vaste basisplek voor events van de Zandvoort Business Ladies. Gedurende de avond worden de hapjes en drankjes door het ondernemende echtpaar verzorgd.

Aanmelden
ZBL presenteert Pitch-Blitz met Twin Engine. Donderdag 8 juni, aanvang 19.30 uur. Locatie Rabbel. Kosten: 25,- euro inclusief 2 consumpties en hapjes. Kijk voor de betaallink en meer informatie op Facebook: Zandvoort Business Ladies of Instagram: zandvoortbusinessladies.