Bewolkt8.2 ℃

Sea Optiek in Zandvoort

Bezoekadres:

Sea Optiek

Haltestraat 6A
2042LM Zandvoort
023-5712174
seaoptiek@hotmail.com
http://www.seaoptiek.simpsite.nl/homepage

Sea Optiek

Wij zijn zoals u van ons gewend bent gewoon geopend op onze reguliere tijden. Indien gewenst kunnen wij ook uw bestelling thuisbezorgen!

Sea Optiek is altijd voorzien van de nieuwste collecties van o.a. Ray-Ban, Red-Bull, Persol, 21, Dolce&Gabbana,Roberto Cavalli, Bvlgari, Esprit, Lindberg, La font, Epos, Monkey Glasses, Sauren en Chopard. Verder heeft Sea Optiek ook diverse special editions en limited editions in huis. Voor zowel montuurkeuze, als de oogmeting word ruim de tijd genomen.

Tevens is Sea Optiek het adres om contactlenzen aan te laten meten en kostenloos uit te proberen, en heeft het een ruime collectie vloeistoffen in huis. Ook kunt u hier terecht voor cadeaubonnen, etuis en brilkettingen!

Voor zowel de zonnenbrillen als de brilcollectie geld dat er voor ieder wat wils is.

De zonnebril prijzen beginnen bij €49 en de correctiemonturen bij €89, natuurlijk geheel afhankelijk van het gekozen merk & model.

Oogmetingen
Bij Sea Optiek kunt u van Maandag tot en met Zaterdag zonder afspraak uw ogen laten meten. als u liever wel een afspraak maakt is dat natuurlijk ook mogelijk.

De oogmetingen zijn kosteloos,de resultaten worden in onze administratie bewaard. desgewenst word de oogdruk ook door ons gemeten!

Contactlenzen
Ook voor contactlenzen bent u bij ons aan het goede adres. Nieuwe contactlensaanpassingen doen we graag op afspraak waarbij we eerst een oogmeting doen en aansluitend een contactlensonderzoek waarbij ook type en maat v/d lens bepaalt worden.Alle zachte lenzen mag u bij ons 1 maand gratis uitproberen, zodat u in alle rust kunt bepalen of het u bevalt!Natuurlijk kunt u bij ons ook harde contactlenzen laten aanpassen

Thema weekenden
Een aantal keer per jaar organiseert Sea Optiek een thema weekend. Tijdens zo'n weekend is er de gehele collectie van 1 of 2 grote merken te bewonderen. Onder het genot van een hapje en drankje, kunt u rustig de hele collectie zien .U bent van harte welkom om zo'n weekend bij te wonen,hou voor data en merken deze website in de gaten!

Rolstoeltoegankelijk
Sinds september 2009 is onze winkel ook toegankelijk voor (elektrische) rolstoelen.

Graag tot ziens bij Sea Optiek,
Michel&Anita

Foto's van Sea Optiek

Sea Optiek image 1
Sea Optiek image 2
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Sea Optiek. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map