ZANDVOORT - Zaterdag 18 februari 2023 staat de 2e editie van de Zandvoort Light Walk op de wandelagenda. Het wandelevenement brengt wandelaars over het strand en door het sfeervolle centrum van Zandvoort, maar ook over het razendsnelle CM.com Circuit Zandvoort. Deelnemers hebben de keuze uit afstanden van 18 km, 14 km en de Family Walk van 6 km. Er kunnen in totaal 7.000 wandelaars deelnemen aan deze avondwandeltocht.

Na een succesvolle 1e editie in 2020 is het in 2023 eindelijk tijd voor de 2e editie. Organisator Le Champion gaat er samen met de deelnemers en vrijwilligers een fantastisch evenement van maken. Naast de indrukwekkende lichtacts en verrassende lichtgevende kunstwerken die langs de drie routes opgesteld worden, wordt ook aan de deelnemers gevraagd zich met lichtjes te versieren. Een lang lint met lichtjes zal op zaterdagavond 18 februari door Zandvoort slingeren.

Family Walk


Ook bij de 2e editie van de Zandvoort Light Walk maakt de Family Walk deel uit van het programma. Deze wandeltocht van 6 km is geschikt voor jong en oud. De Family Walk is een unieke wandelbeleving voor het hele gezin, waarbij alle kinderen zich zeker zullen verwonderen aan de magische lichtjes die zij onderweg tegenkomen.

De lichtacts langs de route van de Family Walk zijn speciaal op kinderen gericht, maar ook leuk voor volwassenen! Wil je de unieke sfeer van de Zandvoort Light Walk ervaren, maar zijn de afstanden van 14 km en 18 km voor jou te lang? Schrijf je dan gerust in voor de 6 km.

Inschrijven


De inschrijving voor de Zandvoort Light Walk op zaterdag 18 februari 2023 is nu geopend. Kies voor 18 km, 14 km of de Family Walk van 6 km en schrijf je in via www.zandvoortlightwalk.nl.