ZANDVOORT - De Zandvoort Circuit Run biedt op zondag 26 maart naast een individueel programma ook een aantrekkelijk business programma aan. Bedrijven kunnen met werknemers en collega's meedoen aan de 4 km, 12 km of 10 Engelse Mijl (16,1 km). Iedereen die meedoet aan de Business Run, wordt ook dit jaar ontvangen in de unieke Dutch Grand Prix Lounge. Deze exclusieve ruimte bevindt zich in het hart van CM.com Circuit Zandvoort. Vanaf het grote terras met goed zicht op de baan kunnen businesslopers, op dit moment al meer dan 2.000 lopers ingeschreven, volop genieten van dit spectaculaire evenement. Naar verwachting staan er ruim 13.000 hardlopers aan de start.


De Zandvoort Circuit Run leent zich uitstekend voor een bedrijfsuitje, waarbij teambuilding, vitaliteit en netwerken centraal staat. Sportorganisatie Le Champion biedt bedrijven een aantrekkelijk businesspakket. Zo worden de pitboxen speciaal ingericht als kleedruimte, krijgen alle businessteams een bevoorrechte startpositie en een teamfoto. Ook kunnen deelnemende teams exclusief gebruik maken van de Dutch Grand Prix Lounge, waar men naast eigen collega's, ook werknemers van andere bedrijven kan ontmoeten. Bedrijven die voor hun lopers en supporters liever een eigen hospitality ruimte ter beschikking willen hebben, kunnen via Le Champion een unieke lounge boven de pitboxen huren.

Inschrijven is mogelijk voor de 4 km, 12 km of 10 Engelse Mijl (16,1 km). Een team bestaat uit 10 lopers. Voor zowel de geoefende als beginnende hardloper staat er dus een uitdagende afstand op het programma. Deelnemers aan de twee langste afstanden maken naast het Formule 1 Circuit, ook kennis met het strand en het gezellige centrum van Zandvoort. De 4 km speelt zich geheel af op het heuvelachtige circuit. Alle afstanden starten vanuit de Pitstraat en finishen voor de eretribune.

Op dit moment staan al 200 teams van verschillende bedrijven als ROC van Amsterdam, Deloitte, Vodafone/Ziggo en Adyen ingeschreven voor de Business Run. De verwachting is dat er dit jaar een record aan businesslopers aan de start staat. In totaal worden er ruim 13.000 deelnemers verwacht aan de start van de 14e editie van de Zandvoort Circuit Run. Naast de Business Run kunnen ook individuele lopers meedoen aan één van de drie afstanden. Verder is er voor kinderen van 4 t/m 12 jaar de Picnic Kids Circuit Run 900 meter of 2,6 km.

Nieuw bij de Omloop van Zandvoort


Naast dat bedrijven meedoen aan de Zandvoort Circuit Run, is het dit jaar ook mogelijk om als bedrijf mee te doen aan de Omloop van Zandvoort. Samen genieten met collega's en/of relaties van de openingsklassieker van het fietsseizoen! Na de finish proost je met jouw collega's en/of relaties in de Dutch Grand Prix Lounge op jullie prestaties en een onvergetelijke dag. Als businessteam hoef je niet voor één afstand te kiezen. Je kunt binnen één businessteam aan meerdere afstanden meedoen. Voor elke deelnemer van het businessteam kan bij inschrijving gekozen worden of de deelnemer voor de 40, 80 of 120 km gaat. Meer informatie via de website van de Omloop van Zandvoort.

Inschrijven is t/m maandag 13 maart mogelijk op www.zandvoortcircuitrun.nl.