ZANDVOORT - Het Circuit Zandvoort verwacht komend Pinksterweekend weer 100.000 bezoekers voor de Familie Racedagen. De grote publiekstrekker is wederom Max Verstappen, die op beide dagen verschillende demonstraties zal geven. Er is nog een krappe week te gaan en op en dus wordt er op en rond het circuit hard gewerkt om de Familie Racedagen zo goed mogelijk te laten verlopen.

Afgelopen zondag werd Verstappen nog derde op het circuit van Barcelona, zondag en maandag zal hij net zo hard rondscheuren op het circuit van Zandvoort. "Vorig jaar dachten we dat hij ook wel rustig aan zou doen, omdat hij midden in de competitie zat. Maar toen verbrak hij toch maar even het baanrecord en misschien dat hij dat dit jaar ook wel weer wilt proberen", aldus Erik Weijers van het Circuit Park Zandvoort.

Max zal per helikopter arriveren. Hele vreemde eisen heeft de populaire coureur niet. "Max is gewoon een hele normale Hollandse jongen, die hoeft geen blauwe M&M's", aldus Weijers.

De fans
De organisatie adviseert fans uit de omgeving gewoon met het openbaar vervoer of de fiets te komen. Mensen die met de auto komen, moeten er rekening mee houden dat ze wel in een file terecht kunnen komen.Behalve demonstraties van Verstappen zijn er nog veel meer mooie evenementen te zien op het circuit, waaronder een caravanrace. Kijk voor het hele programma hier. NH Events zal op zondag uitgebreid verslag doen vanaf het circuit.

Zie ook NH Nieuws