ZANDVOORT - Na vijf seizoenen in de tweede klasse zal SV Zandvoort komend seizoen weer in de derde klasse uitkomen. De ploeg van trainer Ted Saulnier ging in de eerste ronde van de nacompetitie onderuit tegen derdeklasser FC Castricum: 0-2.

Met een zeer matig slot van de competitie en een tegenstander die al weken in vorm is wist de thuisploeg dat het moeilijk zou worden en zo bleek ook zaterdagmiddag. Nadat Bud water namens de thuisploeg een goede kans had gemist was het Joris Peijs die de gasten na twintig minuten op voorsprong bracht.

Zandvoort was daarna wel dreigend, met name via Water en de na de rust ingevallen Salim Fertout, maar keeper Lars Beukers speelde en uitstekende wedstrijd en hield zijn doel schoon. Uiteindelijk viel de beslssing in blessuretijd toen Joep Kornblum van grote afstand de bal in het doel schoot. Vor SV Zandvoort eindigde het seizoen zodoende in mineur. FC Castricum mag nog hopen op promotie. De ploeg van trainer Ralph Blom gaat komende zondag in de tweede ronde op bezoek bij AMVJ.