ZANDVOORT - Op zaterdag 7 september om 14.00 uur wordt de buitententoonstelling op de Boulevard de Favauge geopend.

Op het Circuit Zandvoort vindt in het weekend van 6, 7 en 8 september de Historische Grand Prix plaats. Ook worden er randactiviteiten georganiseerd zoals de Classic Car parking op de Boulevard en de spectaculaire Car parade op zaterdagavond. Er zal op deze zaterdag ook een muzikaal optreden in het centrum plaatsvinden. Kortom, er is veel te doen rondom dit belangrijke racesport event. In het Zandvoorts Museum de tentoonstelling over de Grand Prix van 1952 met de eerste Nederlandse F1 coureurs, Dries van der Lof en Jan Flinterman. Ook voor de Zandvoortse coureur Wim Loos is speciale aandacht. Het museum is tot 22.00 uur open tijdens de Parade in het centrum op 7 september. Deze tentoonstelling loopt door tot 3 november.

Chris Schotanus van Essay produkties is jarenlang een van de vaste fotografen van het circuit en heeft een indrukwekkende serie samengesteld in het kader van de Historische Grand Prix in Zandvoort.U bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.

Programma 7 september:
14.00 uur: opening buitenexpositie door Erik Weijers (Circuit Zandvoort) en Chris Schotanus (fotograaf). Locatie Boulevard de FavaugeVerzamelplaats: kiosk Beach Promotion/ingang Schuitengat.