ZANDVOORT - Op zondag 29 maart 2020 staat de 8e editie van de Omloop van Zandvoort op het programma, een fietstoertocht met afstanden over 45, 85 en 120 km. Het is dé openingsklassieker die je niet mag missen. Alle afstanden starten vanuit de pitstraat van het Formule 1-circuit van Zandvoort, waarna een tijdrit gereden wordt over een volle ronde van 4,2 km. Nadat de deelnemers een tijd hebben neergezet op het circuit verlaten ze het racecircuit en gaat de toertocht verder door de prachtige omgeving van onder andere Zandvoort en Haarlem. Kortom een rit die je niet wilt missen! Inschrijven is nu mogelijk op www.omloopvanzandvoort.nl.


Afstanden
De routes over 85 km en 120 km gaan in zuidelijke richting door het fantastische duingebied en langs bloeiende bollenvelden richting Noordwijk. De langste afstand over 120 km maakt een extra lus via Leiden en om de Kagerplassen heen. De route vervolgt via Lisserbroek, langs het fort bij Vijfhuizen en door Bloemendaal. De 45 km zal een mooie route afleggen vanaf het racecircuit rondom Heemstede en de stad Haarlem en finisht net als de andere afstanden in het sfeervolle centrum van Zandvoort.

Inschrijven
Inschrijven voor de Omloop van Zandvoort kan via de website www.omloopvanzandvoort.nl. Het inschrijfgeld bedraagt €10,00 voor de 45 km, €14,00 voor de 85 km en €16,00 voor de 120 km. Leden van Le Champion en leden van de NTFU krijgen korting op het inschrijfgeld. Naast de individuele inschrijving is het ook mogelijk om in te schrijven als groep. Een groep moet minimaal uit vijf personen bestaan. De leden van een groep mogen verschillende afstanden kiezen.

Zandvoort evenementen
Naast de Omloop van Zandvoort organiseert Le Champion in hetzelfde weekend de wandeltocht 30 van Zandvoort én de Zandvoort Circuit Run. Voor meer informatie of inschrijven kun je kijken op: 30 van Zandvoort: www.30vanzandvoort.nl of Zandvoort Circuit Run: www.zandvoortcircuitrun.nl