ZANDVOORT - In de weken na de geweldige eindvoorstelling in de Toneelschuur en tijdens de zomervakantie heeft Arliene Beaumont, eigenaresse van Zandvoort Dance Centre, niet stil gezeten. De hele zomer heeft zij met haar team hard gewerkt, zodat ze maandag 4 september konden starten op de nieuwe locatie aan de Oranjestraat 2, naast de Dekamarkt.

Zandvoort Dance Centre heeft behoorlijk uitgepakt tijdens de verbouwing. De nieuwe locatie heeft een bar waar je een heerlijke kop koffie kan drinken en de mooie zaal is voorzien van een stoere graffiti op de muren, een natuurlijk beluchtings-systeem en de modernste dansvloer volgens de laatste technologieën. En dat is nodig, want tijdens het dansen gebruik je bijna 80% van je spieren en spieren hebben tijdens het dansen demping van de vloer én goede zuurstof nodig! Alleen dan krijg je er energie van!

De grote opening van deze nieuwe locatie zal op zaterdag 16 september plaatsvinden tussen 15.00 en 17.00 uur. Tijdens de opening zullen er diverse korte workshops van docenten zijn, maar ook een leuke surprise-act én een leuke verrassing voor elk kindje. Natuurlijk hoort er bij een feestje ook een hapje en een drankje. De opening is gratis toegankelijk voor iedereen.

Zandvoort Dance Centre is met ruim 200 Zandvoortse kinderen zonder twijfel de grootste dansschool van Zandvoort. Gedurende de hele week kunnen kinderen (vanaf 2,5 jaar) en volwassenen diverse lessen volgen. Denk hierbij aan streetdance, hiphop en breakdance, maar ook klassiek ballet, dansfit en paal- dansen. Ook heeft Zandvoort Dance Centre speciale Boys Only lessen en peuter- en kleuterdanslessen.

Nieuw in het aanbod is de musical-les. Deze wordt gegeven door de getalenteerde Michelle, die net als de docente Rony (van GRLBND), haar sporen in de muziekwereld wel verdiend heeft. Maar niets ten nadele van de overige 11 docenten van Zandvoort Dance Centre, want allen hebben zich gespecialiseerd in verschillende divisies en zijn echte toppers in hun klasse! Zij zullen er tijdens de Grote Opening allemaal bij zijn, zodat iedereen kennis met ze kan maken.

Ook dit jaar sluiten zij natuurlijk het seizoen af met een eindvoorstelling. Vorig jaar was dat “Het Droomboek” in de Toneelschuur in Haarlem, waarbij de ruim 200 Zandvoortse leerlingen (tussen de 2,5 jaar en 57 jaar!) op het podium stonden. De voorbereidingen voor de eindvoorstelling van dit seizoen zijn al in gang gezet en Arliene verklapt nu al dat het nóg groter wordt dan vorig jaar!

Ook zin om te dansen of gewoon nieuwsgierig? Je mag altijd binnen komen voor een kop koffie, informatie of een GRATIS PROEFLES! Kijk op de website www.zandvoortdance.nl voor het complete lesrooster. Ze zijn alleen op zondag gesloten.

Zandvoort Dance Centre
Oranjestraat 2 (naast de Dekamarkt)
Zandvoort

T 0611927187
E info@zandvoortdance.nl
I www.zandvoortdance.nl