ZANDVOORT - Morgen, zaterdag en zondag zijn de Jumbo Racedagen en Max Verstappen is dé formule 1 race sensatie van het moment!

Spectaculaire inhaalmanoeuvres, adembenemende onderlinge duels en krachtmetingen op het scherpst van de snede: wanneer Max racet, weet je dat er iets staat te gebeuren. Dat bleek wel tijdens de Grand Prix van Spanje in 2016, waar hij zich tot jongste Formule 1 winnaar ooit mocht kronen!

In het weekend van 17-19 mei 2019 keert Max terug naar de bakermat van de Nederlandse autosport: Circuit Zandvoort. Tijdens de ‘Jumbo Racedagen driven by Max Verstappen’ geeft hij samen, met Pierre Gasly, verschillende demonstraties in zijn Formule 1 auto.

Maar er is meer. Er staan diverse races, waaronder de Mazda MX5 Cup, MAXX Formula en de Ladies GT Race, op het programma. De jongste fans kunnen de kinderkartbaan bezoeken en zich vermaken op het springkussen en in het reuzenrad. Naast alle race-gerelateerde zaken geven diverse artiesten optredens en zijn verschillende DJ’s actief.

Download hier het programma