ZANDVOORT - Op donderdag 28 maart verzorgt Mourad Bouzidi een gastles bij sportstichting Afafa.
Deze training vangt aan om 19.15 uur en zal geheel in het teken staan van conditie verbetering op de heavy bag.

Dit betekent een aantrekkelijke les waarbij kickboks stoten en trappen worden verricht op een grote zak zonder fysiek contact.

Natuurlijk is deze les voor en ieder, zowel jongens / mannen als meisjes / dames, toegankelijk en kan elke deelnemer zich op zijn eigen niveau maximaal inspannen.

Wie is Mourad Bouzidi
Mourad “The Silent Power” Bouzidi heeft een enorme staat van dienst in het kickboksen en is de huidige W.F.C.A zwaargewicht kampioen.

Geboren in Den Haag, is hij al op tien jarige leeftijd begonnen met kickboksen en vocht als 13 jarig knulletje zijn eerste wedstrijd. Heeft na te zijn uitgekomen voor Team Kamakura, zijn overgestapt gemaakt naar het team van de grote kampioen mister K-1 Peter Aerts. In de hier opvolgende periode heeft Mourad vele spectaculaire overwinningen en titels op zijn naam mogen schrijven.

Evenals veel topsporters uit uiteenlopende disciplines, is Afafa al zo’n 15 jaar voor Mourad een bijzonder geschikte plek om zijn conditie op topniveau te brengen en zich voor te bereiden op zijn wedstrijden.
Naast zijn nog steeds actieve wedstrijdcarrière runt Mourad een goedlopende sportschool aan het Fie Carelsenplein 1 in Haarlem. filmpje Mourad