ZANDVOORT - 7 JUNI 2019 - Lexence Zandvoort maakt zich op voor de play-offs van de KNLTB Eredivisie Gemengd. De beste vier van de reguliere competitie spelen de play-offs op 8 en 9 juni bij regerend landskampioen Lexence Zandvoort op TC Zandvoort.

Tijdens de loting op 7 juni is bekend geworden dat Lexence Zandvoort op zaterdag 8 juni tegen Leeuwenbergh speelt. De andere halve-finale gaat tussen Naaldwijk en Leimonias. De winnaars van de halve-finales strijden zondag 9 juni om het landskampioenschap. Bijzondere bijkomstigheid is dat bij winst in de play-offs, Lexence Zandvoort de titel in eigen huis prolongeert. Het team bestaat o.a. uit Quirine Lemoine, Arianne Hartono, Daniëlle Harmsen, Lesley Kerkhove, Tallon Griekspoor, Scott Griekspoor, Botic van de Zandschulp en Yannick Mertens.

De Eredivisie Gemengd is dé gelegenheid om de beste competitieteams van Nederland van dichtbij in actie te zien. Aan de Eredivisie Gemengd nemen nationale en internationale toppers deel die normaal hun geld verdienen op de ATP/WTA-tour. Er zijn zeven reguliere speelrondes die worden gevolgd door een play-off weekend.

Over TC Zandvoort
TC Zandvoort is opgericht in 1951 en werd in de jaren '90 van de vorige eeuw omgedoopt tot de naam die het nog steeds draagt: Tennispark De Glee. De club ligt prachtig gesitueerd in de duinen van Zandvoort en heeft op dit moment meer dan 900 leden. Naast de vele recreanten, heeft de club door de prettige samenwerking met onze Tennisschool een mooi aanbod voor beginnende jeugd, talentvolle jeugd en topspelers om door te groeien naar de hoogste competities.