ZANDVOORT - Justin Kluivert heeft woensdag in Zeist de loting verricht voor de eerste knock-outronde in de districtsbeker van West I. Er zijn nog 142 teams over die strijden om de beker, waaronder zes reserve-elftallen.

In de eerste knock-outronde wordt er, zoals gebruikelijk, gespeeld in drie regio’s: Noord, Midden en Zuid. De wedstrijden worden gespeeld op dinsdag 24 oktober (zaterdag tegen zaterdag), woensdag 25 oktober (zaterdag tegen zondag) en donderdag 26 oktober (zondag tegen zondag). In onderling overleg kunnen verenigingen de wedstrijd ook verplaatsen naar één van deze dagen.


Zo spoedig mogelijk na de eerste ronde vindt de eerste openbare loting plaats voor de tweede knock-out ronde en de derde knock-outronde. De tweede knock-out ronde wordt gespeeld in het weekend van 11 en 12 november.

De derde knock-out ronde is een tussenronde, waarna er bij het begin van de winterstop in totaal nog 32 teams over zijn. Deze ronde wordt gespeeld op 12, 13 en/of 14 december. De finale van de districtsbeker staat gepland op Hemelvaartsdag, donderdag 10 mei 2018.

S.V. Zandvoort loot Argon
S.V. Zandvoort heeft een uitwedstrijd tegen Argon geloot. De wedstrijd wordt gespeeld op dinsdag 24 oktober om 20:00 uur bij Argon.