AMSTERDAM - De voorinschrijving voor de 7e editie van de Decathlon Cycle Tour Amsterdam, die plaatsvindt op 11 juni, is gesloten. Honderden fietsliefhebbers schreven zich in voor deze fietstocht over vier verschillende afstanden. Sportievelingen die zich nog willen aanmelden voor de ontdekkingstocht door groot Amsterdam over 50, 80, 110 en 145 kilometer kunnen zich middels de na-inschrijving op 11 juni nog verzekeren van een startbewijs. Kijk voor de tarieven en meer informatie op www.cycletouramsterdam.nl.

Decathlon Cycle Tour Amsterdam

De Decathlon Cycle Tour Amsterdam start op 11 juni van de ArenA Boulevard, naast de Amsterdam ArenA. De deelnemers worden voor én na het fietsen van de door hun gekozen afstand meegezogen in de festivalsfeer rondom de start en finish. Hier verzamelen verschillende foodtrucks zich, samen met een DJ, springkussen, smoothiebar en verschillende activiteiten van hoofdsponsor Decathlon. Tijdens de tocht gaan de deelnemers dwars door de groene natuur en pittoreske dorpjes rondom Amsterdam.

Na-inschrijving op 11 juni

Wie de deadline gemist heeft kan zich op 11 juni nog inschrijven voor de Decathlon Cycle Tour Amsterdam. Op de ArenA Boulevard kunnen de late beslissers zich bij de inschrijfbalie van Le Champion vanaf 7.00 uur aanmelden. Bekijk de tarieven en meer informatie op de website van het evenement: www.cycletouramsterdam.nl.