ZANDVOORT - Voor de Omloop van Zandvoort op zondag 29 maart zijn nog 500 startbewijzen beschikbaar. Door de overweldigende belangstelling voor de openingsklassieker zijn alle 3000 Early Bird startbewijzen verkocht. Fietsers die hun wielerseizoen ook willen starten in Zandvoort kunnen nu hun Late Bird startbewijs kopen. Wil je ook de eerste bandensporen op het nieuwe Formule 1 circuit zetten? Wees er dan snel bij, want de startbewijzen zijn erg in trek.

Sportorganisatie Le Champion heeft door de grote animo de limiet tijdens de 8e editie vastgesteld op 3.500 deelnemers. Daarmee kan een recordaantal fietsers hun wielerseizoen in stijl aftrappen. De laatste startbewijzen kunnen bemachtigd worden via www.omloopvanzandvoort.nl. Inschrijven op de dag zelf is dit jaar niet mogelijk.

Toertocht met tijdrit op Circuit Zandvoort De Omloop van Zandvoort is een geheel uitgepijlde, recreatieve toertocht over 45, 85 of 120 km, die je door de duinen en het bloembollengebied tussen Zandvoort, Katwijk en Haarlem leidt. Deelnemers starten met een tijdrit op het vernieuwde Formule 1 circuit van Zandvoort. Onderweg worden de deelnemers bij de pitstops voorzien van de benodigde brandstof. Na een geslaagde rit krijgen de fietsers hun medaille omgehangen bij de finish in het gezellige centrum van Zandvoort.

Naast de Omloop van Zandvoort organiseert Le Champion in hetzelfde weekend de wandeltocht 30 van Zandvoort én de Zandvoort Circuit Run. Ervaar het snelste asfalt van Nederland op jouw manier! Voor meer informatie of inschrijven kun je kijken op: 30 van Zandvoort: www.30vanzandvoort.nl of Zandvoort Circuit Run: www.zandvoortcircuitrun.nl.