ZANDVOORT - Benieuwd naar het vernieuwde Circuit Zandvoort? Of altijd al achter de schermen willen kijken bij de populaire evenementen van Le Champion? Maak deel uit van het vrijwilligersteam en ervaar het met je eigen ogen. Gedurende het weekend van 28 en 29 maart vindt het wandelevenement 30 van Zandvoort, het fietsevenement Omloop van Zandvoort en het hardloopevenement Zandvoort Circuit Run plaats. Ruim vijfhonderd vrijwilligers helpen mee om deze evenementen te kunnen organiseren. Word zelf ook vrijwilliger en beleef een onvergetelijke dag!

Vrijwilliger zijn bij de evenementen van Le Champion is uniek. Je maakt deel uit van iets wat voelt als familie, bestaande uit vrijwilligers met ieder zijn eigen reden. Gezamenlijk tijdens de vroege uren de voorbereidingen verrichten. De sfeer tussen de vrijwilligers en deelnemers zorgt voor het ontstaan van vriendschappen en herinneringen die niet snel verdwijnen. Na afloop worden niet alleen de prestaties van de deelnemers gevierd, ook de vrijwilligers krijgen met een speciaal diner een moment om alle ervaringen te delen.

Sportief Zandvoort
28.000 deelnemers komen in het Zandvoort weekend in actie. Op zaterdag starten de wandelaars met de 10e editie van de 30 van Zandvoort. Een wandelroute rondom en door Zandvoort dat in het teken staat van de natuur, cultuur en entourage. Op zondagochtend staan duizenden fietsers in de spectaculaire pitstraat van het circuit om aan hun Omloop van Zandvoort te beginnen, gevolgd door de hardlopers die hier eveneens het startschot horen tijdens de Zandvoort Circuit Run. Alle evenementen maken gebruik van het circuit.

Vrijwilliger zijn bij de Zandvoort evenementen is dit jaar helemaal speciaal. Je maakt kennis met het vernieuwde circuit waar de Formule 1 binnenkort, voor het eerst sinds 35 jaar, haar rentree maakt. Voor iedere vrijwilliger is er een rol die bij zijn of haar kwaliteiten past. Zo kun je als enthousiasteling de deelnemers over het parcours begeleiden of kun je met jouw nauwkeurigheid uitstekend van dienst zijn bij het begeleiden van deelnemers naar hun startvakken. Kortom, voor echt iedereen bestaat de mogelijkheid om het spectaculaire Zandvoort weekend mee te maken als vrijwilliger.

Heb je geen tijd? Of doe je zelf mee met een van de evenementen? Help dan mee met een van de volgende evenementen van Le Champion.
Aanmelden kan via vrijwilligers@lechampion.nl, 072 566 01 29 of direct via www.lechampion.nl/vrijwilligerswerk-sportevenementen/