ZANDVOORT - Ook in 2019 blijft de Paddock Club geopend om bezoekers van Circuit Zandvoort een unieke beleving te bieden, met uitzicht op de legendarische Tarzanbocht. Hiermee breidt Circuit Zandvoort het palet aan mogelijkheden voor publieksevenementen en business events blijvend uit en kan de veelzijdige evenementenlocatie voor vrijwel elke zakelijke partij een geschikte multifunctionele locatie bieden.

Dit is een van de stappen in de uitrol van de strategie van de nieuwe directie om de zakelijke markt naar Circuit Zandvoort te halen. De evenementenlocatie heeft de beschikking over zeer diverse ontvangstmogelijkheden, geschikt voor kleine en grote gezelschappen, en dat te midden van het circuit met haar rijke autosport heritage. Aan het begin van autosportseizoen 2018 werd de Paddock Club geïntroduceerd. Het paviljoen is gerealiseerd door Intertent, de exclusive supplier van tijdelijke accommodaties op Circuit Zandvoort. De stijlvolle accommodatie, bekend onder de naam Manhattan, maakte meteen indruk bij bezoekers en genodigden. Niet alleen met een hoogte van 8 meter, een binnen-oppervlak voor 600m2 (capaciteit tot 600 personen) en een hoogwaardige aluminium constructie met vele glaspanelen, maar ook vanwege de moderne looks, de sfeer en het unieke uitzicht vanaf het 300m2 grote buitenterras.

Robert van Overdijk, Algemeen Directeur van Circuit Zandvoort vertelt: “De Paddock Club is een voorbeeld van onze nieuwe strategie in uitvoering in de ontwikkeling naar ons multifunctionele evenemententerrein. De Paddock Club is een indrukwekkende accommodatie op een unieke plek waar heritage, sport en business samen komen. De locatie is dynamisch inzetbaar tijdens publieksevenementen en biedt ook exclusieve mogelijkheden voor Business Events.”Intertent is trots dat de Manhattan als Paddock Club aankomend jaar blijft staan en geopend zal zijn voor de bezoekers van Circuit Zandvoort. Algemeen directeur van Intertent Wouter Zick: “Afgelopen jaar zijn wij na langdurig partnership exclusive supplier van tijdelijke accommodaties op Circuit Zandvoort geworden. Dit vertrouwen heeft gezorgd voor een nog intensievere samenwerking met onder andere de Paddock Club als resultaat. Daar zijn wij heel blij mee.”

Over Circuit Zandvoort
Circuit Zandvoort biedt jaarlijks een zeer uitgebreide en gevarieerde kalender vol spectaculaire topevenementen en internationale hoogtepunten zoals de Jumbo Racedagen driven by Max Verstappen, ADAC GT Masters weekend en natuurlijk de Historic Grand Prix Zandvoort. Het unieke circuittraject wordt door veel coureurs geroemd vanwege de unieke ligging, de uitdagende bochten en de bijzondere accommodatie. Met het 4,3 kilometer lange Grand Prix-circuit, 25 pitboxen, 2 ruime paddocks, 15 VIP-ruimtes, een compleet gemoderniseerd media center, 3 parkeerterreinen en de 600m2-grote Paddock Club in de Tarzanbocht is Circuit Zandvoort -met haar rijke historie- veruit de meest veelzijdige evenementenlocatie in de duinen aan de Noordzee. Daarnaast biedt Circuit Zandvoort met de sfeervolle restaurants Bernie's Bar & Kitchen en Bernie's Beach Club, ook de ideale locatie voor een diner, event, meeting en productpresentatie.Meer informatie over de Paddock Club en Business events: business.circuitzandvoort.nl