ZANDVOORT - De Pinksterraces beloven een rijkelijk autosportweekend met een grote diversiteit aan deelnemende serie. Tijdens de 2019-editie vormt de bijzondere Marcel Albers Memorial Trophy weer een van de hoogtepunten met volop close-racing!

GRATIS toegang tot het tuinterrein!
Tijdens de Pinksterraces is het duingebied aan de buitenzijde van het circuit gratis toegankelijk voor alle bezoekers. Er is geen toegangsbewijs nodig.

Toegangskaarten
Alle overige toegangsbewijzen zijn in de voorverkoop aan te schaffen via de website van Circuit Zandvoort (www.circuitzandvoort.nl) of bij een van de ruim 450 Primera winkels. Zo zijn er paddock-dagkaarten verkrijgbaar vanaf € 15,00 (geldig op zaterdag of zondag). Kinderen tot 12 jaar, onder begeleiding van een volwassene, hebben het gehele weekend gratis entree (inclusief paddocks en tribunes). Ook is er een weekend-paddockkaart verkrijgbaar, met op beide dagen toegang tot het rennerskwartier. Deze bedraagt in de voorverkoop € 25,00. Daarnaast zijn er Parkeerkaarten in de voorverkoop verkrijgbaar a € 10,00 per dagparking. Met deze dag-parking is men verzekerd van een plaats op Parking C van het evenemententerrein van Circuit Zandvoort. Surf voor een prijsoverzicht en details naar www.circuitzandvoort.nl.

Bezoek de Grid Walk en Bernies Bar & Kitchen
Het nieuwe restaurant Bernies Bar & Kitchen, gelegen boven het pitsgebouw, met uniek zicht op pitlane en Tarzanbocht, is op beide dagen van de Pinksterraces geopend voor alle bezoekers met een paddockkaart voor ontbijt, lunch en diner. Dinerreserveringen kunnen ook al vooraf gemaakt worden via www.bernies.nl. Voor ontbijt en lunch is geen reservering nodig. Bezoekers met een zondagkaart of weekendkaart hebben ook gratis toegang tot de Grid Walk van de Equipe GTS op zondagmiddag. Zij lopen dan over de startopstelling tussen de stoere klassiekers, vlak voordat de wedstrijd begint.InformatieBegin: 7 juni 2019Einde: 9 juni 2019Locatie: het Circuit van ZandvoortBurg. van Alphenstraat 108 Zandvoort aan Zee, 2041 KP

Informatie
Begin: 7 juni 2019
Einde: 9 juni 2019
Locatie: het Circuit van Zandvoort

Burg. van Alphenstraat 108
Zandvoort aan Zee, 2041 KP
Nederland

Telefoonnummer: 023-5740740
Website: www.circuitzandvoort.nl