ZANDVOORT - Met een ferme knal heeft Jeffrey Sam-Sin zaterdag SV Zandvoort drie punten bezorgd in de derby tegen HFC EDO. Tien minuten voor tijd schoot hij de winnende tegen de touwen nadat EDO eerder was teruggekomen van een 2-0 achterstand.

De thuisploeg van trainer Te Saulnier toen Bud Water, op aangeven van Salim Fertout al binnen de minuut voor een voorsprong had gezorgd. Ondanks enkele kansen voor EDO werd die score verdubbeld door Nigel Berg, maar nog voor rust vonden de gasten via Walid Benhaddi de aansluiting.

Na de rust was Fertout dicht bij de beslissing toen zijn kopbal op de lat eindigde. Benhaddi die vlak daarvoor nog een reuzekans op de gelijkmaker had gemist wist even later wel keeper Kerkman te passeren. SV Zandvoort zette nog aan voor en slotoffensief en daarin was de knal van Sam-Sin het hoogtepunt van de middag: 3-2.