OOSTZAAN - SV Zandvoort heeft de kans om de competitie nog een extra toetje te geven in de vorm van nacompetitie laten liggen. De ploeg van trainer Ted Saulnier had in principe aan een zege bij het al uitgespeelde OSV genoeg om de promtiekansen levend te houden, maar men ging in Oostzaan met 3-1 onderuit. De Zandvoorters eindigen het seizoen daardoor op een zesde plaats.


Tijdens de laatste competitiewedstrijd liet de Saulnier-equipe geen moment zien nog aanspraak te maken op een eventueel plaatsje in de 1e klasse van het zaterdagvoetbal. Kansen kreeg de ploeg wel in Oostzaan, maar de uitblinkende keeper Clement hield in de eerste helft onder meer Nigel Berg, Kas de Vries en Nigel Castien van het scoren af. Met name omdat men het vaak te mooi wilde doen, strandde de aanvallen juist in schoonheid.

In de tweede helft werd SV Zandvoort daarvoor keihard afgestraft door OSV, dat ondanks dat er niks meer op het spel stond wel bereid was de mouwen op te stropen en in het laatste half uur toesloeg door treffers van Roele, Willemse en Fraser. De late treffer van Bud Water was voor de spreekwoordelijke eer en slehts een doekje voor het bloeden.