ZANDVOORT - SV Zandvoort heeft alle activiteiten m.b.t. oefenwedstrijden en trainingen opgeschort tot na 23 augustus. De Zandvoortse sportvereniging neemt die beslissing omdat er onder de leden mogelijk besmettingen met het COVID-19 virus zijn geconstateerd.


Op de eigen website laat het bestuur van SV Zandvoort weten:

Het zal niemand ontgaan zijn dat het aantal besmettingen in Zandvoort de afgelopen dagen aan het stijgen is. Vanuit het bestuur hebben wij helaas het besluit moeten nemen om de trainingen/oefenwedstrijden en evenementen tot en met zondag 23 augustus op te schorten.

Er zijn een aantal (mogelijke) besmettingen van het COVID-19 virus geconstateerd bij leden van onze vereniging.

Uit voorzorg nemen wij als Bestuur van S.V. Zandvoort de verantwoordelijkheid in deze beslissing. Wij zijn een vereniging, die op vrijwilligers rust en waarbij deze personen ook dagelijks aan het werk zijn voor een werkgever.
Het is dan ook volledig begrijpelijk dat wij hen niet in de positie willen brengen om een kans op besmetting op te lopen tijdens deze vrijwilligers werkzaamheden.

Wij proberen door met deze maatregel om de trainingen 1 week uit te stellen de kans op verspreiding binnen S.V. Zandvoort tot een minimum te beperken.
Voor zowel de senioren (selectie inclusief) en jeugdteams geldt dat de trainingen zullen aanvangen vanaf maandag 24 augustus.

Blijf fit maar vooral gezond en ga verstandig om met de geldende regels . Het virus heeft geen voorkeur, maar besmet iedereen die zich er voor open stelt . Bewust dan wel onbewust.