ZANDVOORT - Zonder zelf groots te spelen heeft SV Zandvoort toch een zeer ruime zege weten te behalen op hekkensluiter Marken.

De ploeg van trainer Ted Saulnier had met iets meer zorgvuldigheid zelfs in de dubbele cijfers kunnen belanden tegen het zwakke marken, dat dit seizoen slechts één punt behaalde. Nigel Castien opende na elf minuten de score op aangeven van Milan Berck Beelnkamp en die score werd na een dik half uur verdubbeld door Kas de Vries.

Kort na de rust maakte De Vries zijn tweede van de middag. Nigel Berg had vervolgens een handvol kansen, waravan hij er slechts éébn wist te benutten en een eigen doelpunt van Zondervan bepaalde de eindstand op 5-0.

SV Zandvoort dat achtste staat in 2A gaat komende zaterdag op bezoek bij de nummer 10 in de stand, DWS.