ZANDVOORT - Wat maakt uw bezoek aan Italia a Zandvoort, op 24 en 25 juni, compleet? Het antwoord is uiteraard: zelf rijden op Circuit Zandvoort! Het circuit biedt iedereen met een Italiaanse auto de kans om deel te nemen aan de populaire vrij rijden-sessies. De kosten bedragen slechts 25 of 40 euro.  

De vrij rijden-sessies staan open voor iedere bezoeker met een auto van Italiaanse origine. Vrij rijden kan op zaterdag 24 juni en op zondag 25 juni. Elke heat duurt 20 minuten, dus u heeft genoeg tijd om het circuit goed te verkennen. Leden van tijdens Italia a Zandvoort actieve merkenclubs betalen in de voorverkoop slechts 25 euro per sessie.

Wie niet lid is van een merkenclub, maar wel met een Italiaanse auto naar het evenement komt, is net zo welkom op het wereldberoemde duinencircuit. 20 minuten lang vrij rijden kost in de voorverkoop 40 euro, dat is inclusief twee toegangskaarten ter waarde van 30 euro. De voorpret is gratis.

Reserveer nu!

Wie een vrij rijden-sessie koopt in de voorverkoop, ontvangt een e-mail met onder meer het tijdstip van zijn of haar circuitoptreden. Wacht niet te lang, want de kans bestaat dat de heats op de dag van uw keuze volgeboekt raken.

Voor ieders veiligheid gelden er de volgende regels: maximaal twee inzittenden per auto, in de veiligheidsgordels. Het is aan te bevelen om een helm te dragen. Veel plezier!