ZANDVOORT - Het British Race Festival, op 7 en 8 juli op Circuit Zandvoort, wordt weer een groot spektakel. Op het programma staan raceklassen uit de categorie ‘Best of British Motorsport’. Kom kijken en luisteren naar hedendaagse Britse supercars, naar sportscars uit de jaren ’20 en ’30 en geniet van een groot en divers overzicht van Britse merkenclubs.

Trouwe bezoekers van het British Race Festival herinneren zich zonder twijfel de races van de Mini7 Racing Club. Goed nieuws: de raceklasse rond de klassieke Mini is weer van de partij voor een fraai staaltje close racing. De klasse Triumph Competition & British HTGT is een vaste gast op Circuit Zandvoort, met naast diverse modellen van Triumph ook raceklassiekers van merken zoals MG, Jaguar en Marcos.


Groot Brittannië is traditioneel de thuishaven van veel succesvolle fabrikanten van formuleauto’s. De klasse Historic Monoposto Racing en de Britse Monoposto Racing Club bieden een fraai overzicht van onder meer Formule Ford- en Formule 3-bolides. Daarnaast komt de altijd spectaculaire Porsche Cup Historic Challenge in actie.

Een dagkaart kost in de voorverkoop slechts 15 euro. Voor 25 euro bent u twee dagen lang welkom. Alle kaarten bieden ook toegang tot de hoofdtribune en de paddock. Kinderen van 5 tot 13 jaar mogen voor half geld naar binnen, de jongsten hebben gratis toegang. Komt u met het hele gezin of met een groep naar het British Race Festival? Koop dan een aantrekkelijk geprijsde familie- of groepsticket!