ZANDVOORT - Op zaterdag 23 september organiseert het Sociaal Wijkteam Zandvoort op het plein bij Vomar/Pluspunt in Zandvoort Noord een Burenpleindag. Iedereen kan genieten van verschillende activiteiten en ontmoetingen. Het Sociaal Wijkteam Zandvoort nodigt buurtbewoners van alle leeftijden uit om langs te komen. Want met elkaar houden we het gezellig en veilig in de wijk.

Vrijwillige buurtbewoners schenken u gratis koffie, de bewoners van het RIWB bakken koekjes. Het Huurdersplatvorm Zandvoort is aanwezig en houdt aan de koffietafel spreekuur, voor vragen rondom wonen staan zij u graag te woord. Het kinderwerk Pluspunt is aanwezig met PANNA (mini straatvoetbal) alle kinderen en hun ouders zijn welkom! De Jeu des boules vereniging is aanwezig om u te stimuleren een balletje te laten rollen bij de vereniging. Onair Dance geeft een dans presentatie. Mensen die willen leren fietsen opgelet! Vrijwillige buurtbewoners en de medewerkers van het Sociaal Wijkteam willen u leren fietsen op het plein, er zijn fietsen aanwezig.

Bij Bluijs Bloemenspecialist kunt u terecht voor de actie: Koop een roos voor uw Buren. Zo hopen we veel buurtbewoners te stimuleren een mooi gebaar te maken aan hun buren.

Wil je meehelpen? Loop binnen bij het Sociaal Wijkteam (achterzijde bij Pluspunt) of bel: 023 5740450.

Het Sociaal Wijkteam en het Kinderwerk Pluspunt hopen veel buurtbewoners te mogen ontmoeten op deze middag. Verbinden in de wijk doen we samen. U komt toch ook?