ZANDVOORT - Na de corona-weken -waarin de dansschool ook verplicht gesloten moest blijven en er online danslessen en buitenlessen bij het Wim Gertenbach College georganiseerd werden- kon het nieuwe seizoen gelukkig weer in de school gestart worden. Dat is maar goed ook, want tijdens de zomervakantie is de complete dansschool verbouwd en dat wilden de dames van de dansschool, Arliene Beaumont en Mischa Suttorp, maar al te graag aan iedereen laten zien. Helaas hebben ze wel de nodige maatregelen genomen omtrent het Corona-virus, waardoor de ouders nog even moeten wachten om de dansschool van binnen te zien, want zij zijn deze eerste periode helaas nog niet welkom.


De complete dansschool is geschilderd, in de kleedruimtes ligt een nieuwe vloer en er is een doorgang gemaakt naar het nieuwe gedeelte. Er zijn nu twee danszalen op de eerste verdieping en deze zijn voorzien van nieuwe dansvloeren en een nieuwe muziekinstallatie. In de nieuwste zaal is ook een luchttoevoer gemaakt die oude lucht naar buiten voert en frisse lucht de zaal inblaast en in de oude zaal is een extra raam gemaakt waardoor de doorstroming van frisse lucht verbeterd is. De kleedkamer is vergroot en uitgebreid met een stamtafel en sfeervolle loungeplek waar -straks als de regels worden versoepeld- ouders tijdens het wachten kunnen genieten van een heerlijke kop thee of kop Dolce Gusto koffie.


CORONA In het complete pand, dus zowel bij de dansschool als bij de sportschool, zijn er uitgebreide Corona-maatregelen genomen om het voor iedereen zo veilig mogelijk te maken, zoals o.a. het luchttoevoer-systeem, de diverse dispensers met desinfecterend middel die verdeeld over het hele pand staan en het registratie-systeem. Bij de dansschool zijn de regels iets verder uitgebreid. Zo worden o.a. ouders deze periode helaas niet toegelaten. De kinderen (m.u.v. peuters) worden daarom buiten opgewacht door een medewerker die de kinderen naar hun les zal brengen en na de les ook weer naar buiten zal dirigeren. De lessen zijn ook iets verkort, zodat het tijdens de wisseling zowel binnen als buiten niet te druk wordt.


De meiden gaan er vanuit dat er geen lockdown meer komt, maar mocht dat onverhoopt toch gebeuren dan zullen ze natuurlijk weer van alles organiseren, zodat de lessen alsnog door kunnen gaan.


NIEUWSGIERIG?

Ook benieuwd naar hoe de dansschool er nu uitziet, naar de lessen en naar de oude en nieuwe docenten? Kijk op de website www.zandvoortacademy.nl voor het rooster en geef je op voor een gratis proefles door te een appen naar 0655875984. Volg The Dance Academy op Facebook en Instagram voor de laatste nieuwtjes.

The Dance Academy is onderdeel van The Academy, gelegen aan de Kamerlingh Onnesstraat 40 te Zandvoort. Www.zandvoortacademy.nl