ZANDVOORT - Zaterdag 30 juni organiseert BlootGewoon! in samenwerking met Strandpaviljoen Adam en Eva de allereerste BlootGewoon! Beachparty op het naaktstrand van Zandvoort. The place to be voor iedere vrijheidsgenieter die relaxt in het leven staat. Waar kun je tegenwoordig nog écht jezelf zijn en aan de dagelijkse sleur ontsnappen? De BlootGewoon! Beachparty. Bestemming bereikt!

Wat kan je allemaal verwachten op zo’n feestje? Om te beginnen staan er houtgestookte sauna’s voor je klaar om heerlijk in te chillen. Je kunt verder alle stress uit je body en mind laten wegvloeien door middel van een massage of diep ontspannen tijdens een yogasessie.

Naast deze unieke wellnessbeleving op het strand wordt er ook ‘gewoon’ feestgevierd met goed eten van de BBQ, opzwepende Caribische livemuziek, diverse workshops en de blote voetjes kunnen van de vloer als onze dj zijn draaitafel aanslingert. Hopelijk zijn de weergoden ons gunstig gezind en wordt het een fijne stranddag. Mocht de zon het af laten weten dan feesten we gewoon door!

Wist je overigens dat er zo’n twee miljoen Nederlanders zijn die het heerlijk vinden om zo nu en dan juist zónder kleding te zonnen, te zwemmen, te chillen of de sauna te bezoeken. Gewoon omdat het je net dat extra stukje ontspanning geeft; een klein stukje kleding kan een groot gevoel van vrijheid best in de weg staan. Probeer het zelf ook eens! En geen zorgen, heb je het koud, dan trek je gewoon wat aan. De keuze is aan jou!